Leirit 2022

PUUHAPÄIVÄT🐴
Puuhapäivät-leiri sopii 5-vuotiaista heppaharrastajista ylöspäin. Hoidamme päivittäin poneja ja hevosia sekä tutustumme tallin arkeen pienin askarein. Päivän kesto on 9:00 – 15:00 sisältää lounaan ja välipalan.
Ohjelmaan sisältyy yleensä ratsastusta, agilityä, valjakkoajelua ja retkipäivä maastoon. Ohjelma voi vaihdella vuosittain ja tarkentuu lähempänä leirin alkua. Leirille voi osallistua kokoajaksi tai vain muutamaksi päiväksi.

YLEISLEIRIT 🐴
Yleisleirit pitävät sisällään täyshoidon, hoitohevosen, hoitomerkkien suorituksia (ratsastusseuran jäsenille), monipuolista puuhaa hevosten parissa, koulu- ,este- sekä maastoratsastusta.

TEHOLEIRI 🐴 🔥
Teholeireillä ratsastustunnit pidetään 2-3 ratsukon pienryhmissä. Leireillä voi olla ulkopuolinen valmentaja antamassa lisää ammattitaitoista valmennusta. Lisäksi teoriaa ja yksilöllistä ohjausta. Teholeirit ovat mainio tilaisuus syventää hevostaitoja.

KAVERILEIRIT 🎉 🎉 🐴 🐴
Kerää neljän hengen porukka ja tule viettämään minileiri ystäviesi kanssa ihanien hevosten parissa! Räätälöimme leirin sisällön ja ajankohdan toiveittenne mukaan!
Kaksi yötä 150€ (sisältää alv 24% ja täyshoidon sekä ohjelman toiveiden mukaan)

Lisätietoa tulevista leireista saa Marikalta.
040 5963746 / sms tai whatsapp
Leirin varausmaksu on 60€. Varausmaksu vähennetään leirin kokonaissummasta.