Tallin asukit

Hevosemme ja ponimme ovat hyvin koulutettuja sekä luonteeltaan kilttejä. Hevosten hyvinvointi on meille tinkimätön asia.


Roosa

Roosa sopii aloittelijoille kiltin ja sopeutuvan luonteen vuoksi. Roosa on risteytysponi, joka taitaa myös esteet.
Erityisen mieleisiä ovat harjaushetket ja pirteät maastolenkit
Tamma

Nekku

Shetlanninponi Nekku on tallin suosituin shettis 🤩 Rauhallinen hoidettava ja kentällä terhakas Nekku osaa kouluratsastuksen käänteet.
16.6.2004
Tamma

Lahja

Kosolan Vivetar eli Lahja on suomenhevonen ja tallin oma kasvatti. Lahja on saanut kantakirjauksen syksyllä 2020 hyvin lausunnoin. Lahja on yritteliäs niin koulussa kuin esteillä. Lahja menestyy koulukilpailuissa aluetasolla.
4.6.2014
Tamma

Santteri

Suomenhevonen Santteri ilahduttaa rauhallisuudellaan ja yritteliäisyydellään. Nuoruudessaan Santteri on toiminut nopsakkana ravihevosena. Santteri on tasainen ratsastettava ja soveltuu hyvin kaikille ratsastajille.
1.1.1998
Ruuna

Ilpo

Ilo-Vokker, suomenhevonen, tallin vanhin, kutsumanimeltään Ilpo on Santterin pikkuserkku. Myös Ilpo on tehnyt ravihommia nuoruudessaan. Ilpo osaa kouluratsastuksen taidot.
1.1.1997
Ruuna

Möhkö

Möhkön koko nimi on Finheavy Batrox. Möhkö on lempeä jättilainen varustettuna isolla sydämellä. Möhkön koulutustaso on HeB.
25.5.2009
Ruuna

Eemeli

Nuori suomenpienhevonen. Eemeli on Hymyn varsa ja hyvin kiltti hevonen. Viralliselta nimeltään Semil. Eemelin työkuvaan kuuluu kouluratsastustuntien lisäksi myös esteet ja kärryajo.
14.7.2015
Ruuna

Hymy

Hymy on rauhallinen ja pienikokoinen suomenhevostamma, koko nimeltään Helan Hymy. Hymy ilahduttaa tallilla kaiken kokoisia ratsastajia ja onkin yksi tallin suosikki!
19.4.2000
Tamma

Toivo

Toivo on tallin hurmaavin nuorukainen. Toivon ratsastuskoulutus alkaa vuonna 2021. Luonteeltaan rauhallinen ja utelias.
14.5.2018
Ruuna