Tutustu hevosiimme

Hevosemme ja ponimme ovat hyvin koulutettuja sekä luonteeltaan kilttejä. Hevosten hyvinvointi on meille tinkimätön asia.

Roosa

Roosan syntymävuosi ei ole tiedossa, joten ikäkin jää hieman epäselväksi. Roosa on kuitenkin risteytysponi, joka valloittaa persoonallisella katsellaan. Monitoimiponi rakastaa esteitä ja maastolenkkejä.

Nekku

Nekku on shetlanninponi. Syntynyt 12.6 2004 klo 02.30 i. Ponikujan Pipperosta. Nekku on tallin suosituin shettis, valtavan hienoluonne sekä osaava poni suurella sydämmellä.

Ilpo

Ilo-Vokker, syntynyt 1997, Suomenhevonen, ruuna HeB, re 80. Ilpolla on erittäin hienot liikkeet sekä rehti luonne.

Santeri

Syntymä vuosi on 1998. Santeri on suomenhevonen, ruuna HeB Re 70. Rauhallinen ja kiltti luppakorva, vanha tuttu emännälleen jo raviuraltaan. Santerissa valloittaa rauhalinen ja symbaattinen luonne, sekä tasainen ratsastettavuus.

Möhkö

Finheavy Batrox, ruuna, syntynyt 25.5.2009, shire, taso HeC+. Möhkö on lempeä jättiläinen varustettuna isolla sydämellä.

Eemeli

Nuori suomenpienhevonen. Eemeli on Hymyn varsa ja hyvin kiltti hevonen.

Helmi

Shetlanninponi Helmi, syntynyt 12.6.2014. Tämä pieni sulosuu saa hymyn huulille. Tulevaisuudessa Helmi toimii äitinsä tavoin tallillamme tuntiponina.

Lahja

Kosolan Vivetar, suomenhevonen, tamma, syntynyt 4.6.2014. Tästä kaunottarestamme odotamme tulevaisuudessa emänsä tavoin yleishevosta.

Hymy

Eemeli ja Toivo (+Lahja ja Möhkö)