KILPAILUKUTSU

Tervetuloa Kauhavan Ratsastusseura KaRS:n järjestämiin kouluratsastuksen kilpailuharjoituksiin Kosolan Tallille (Isoonmaantie 16, YLIHÄRMÄ) lauantaina 29.5 klo 11.00 alkaen

Luokka I Kouluratsastuksen taitokisa 2012 taso 1 helppo / KaRS Minicup
Avoin kaikille korkeintaan seuratasolla (ent 1-taso) kouluratsastuksessa kilpaileville ratsastajille, jotka ovat 10-v. tai nuorempia sekä kaikille muille ratsukoille cupin ulkopuolella. Avustaja/taluttaja sallittu.
KaRS:n minicupin 1. osakilpailu

Luokka II Tammelan Helppo Ä / KaRS Pikkucup
Avoin kaikille korkeintaan seuratasolla (ent. 1-taso) kouluratsastuksessa kilpaileville ratsastajille, jotka ovat 16-v. tai nuorempia.
KaRS:n pikkucupin 1. osakilpailu

Luokka III B-merkin kouluohjelma / KaRS Junioricup
Avoin KaRS:n junioricupiin osallistuville sekä ratsukoille, jotka eivät ole sijoittuneet HeB tai korkeimmissa luokissa v. 2017-2020 seuratasolla (ent. 1-taso) tai sitä korkeimmissa kilpailuissa.
KaRS:n junioricupin 1. osakilpailu

Erityismääräyksiä:
Pandemiatilanteesta johtuen on tärkeää noudattaa turvavälejä mahdollisuuksien mukaan ja liikkua ensisijaisesti vain omien tuttavien seurassa. Ethän tule sairaana kilpailupaikalle, voit lyhyelläkin varoitusajalla perua osallistumisesi. Seuraamme ja noudatamme SRL:n ohjeistuksia kisajärjestelyissä ja  mikäli näihin tulee muutoksia, tiedotamme niistä seuran netti- ja FB-sivuilla.

1. Ilmoittautumiset viimeistään maanantaina 24.5 mennessä Marika Kosolalle puh. 040-5963746 tekstiviestillä (saat vastauskuittauksen). Kun ilmoittaudut, muista mainita mitä seuraa edustat, sekä puhelinnumero täysi-ikäiselle vastuuyhteyshenkilöllesi jos tulet kilpailupaikalle yksin.

 1. Mahdolliset peruutukset torstaina 27.5 klo 18.00 mennessä em. numeroon. Peruuttamatta jääneiltä tai myöhemmin peruuttaneilta ratsukoilta laskutetaan ilmoittautumismaksut.
  Lähtöjärjestys KaRSn www-sivujen vieraskirjasta sekä Facebookin tapahtumasta peruutusajan jälkeen.
 2. Osallistujan tulee olla jonkun ratsastusseuran jäsen. Luokassa 1 riittää, jos ratsastajalla on oma tapaturmavakuutus (ilmoittaja vastaa että vakuutus on). Hevosen rokotus ei ole pakollinen.
 3. Luokissa 1-3 kilpailevat KaRS:n jäsenet osallistuvat automaattisesti luokan cup-kilpailuun. Myös muiden seurojen jäsenillä on mahdollisuus kilpailla luokassa (osallistumatta cup:iin).
  Luokassa 1 on raippa sallittu.
 4. Max. 2 lähtöä/hevonen tai poni luokassa 3. Luokissa 1-2 max. 3 lähtöä/hevonen tai poni. Jos osallistuu luokkaan 3 kahdella lähdöllä voi osallistua vielä 1 lähtöön luokassa 1 tai 2. Kilpailuissa voi olla
  maksimissaan 40 lähtöä. Järjestäjä pidättää oikeuden rajoittaa lähtömäärää, ensisijaisesti 1 startti / ratsukko. Etusijalla ilmoittautumisissa cup-osallistujat.

6. Ilmoittautumismaksu 8 €/lähtö
Kenttämaksu 5 €/ ratsukko. Mielellään tasarahalla Jälki-ilmoittautumisia ei oteta.

 1. Palkintona luokassa 1 kaikille ohjelman hyväksytysti suorittaneille ruusuke, luokissa 2-3 sijoittuneille ruusukkeet.
 2. Verryttely tapahtuu ryhmissä hiekkapohjaisella kilpailukentällä.
 3. KaRS:n jäsenet saavat osallistumisesta merkinnän valmennuspäiväkirjaan. Kilpailu on KaRS:n Pistekilpailun osakilpailu.
 4. Tuomarina Terhi Mäkelä,
  Kilpailuiden johtaja Marjo Välikangas puh. 050-5674 755
 5. Paikalla buffetti. Koska korttimaksumahdollisuutta ei valitettavasti ole toivomme, että varaat mukaan pikkurahaa, joilla voit tasasummilla maksaa ostoksesi.
 6. Järjestäjä pidättää oikeuden peruuttaa kilpailut tai luokan esim. vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Seuraa KaRSn nettisivuja; www.kauhavanratsastusseura.com (sieltä löytyvät myös luokkien 1 ja 2 kouluohjelmat).

Tervetuloa!!

 Ajo-ohje: Valtatie 19:lta käänny Kuntokeskuksen risteyksestä Vaasantielle. Liikenneympyrästä käänny vasemmalle Rannanjärventielle, jota ajetaan reilu 2 km. Käänny oikealle Ylistarontielle ja aja 3,5 km. Käänny vasemmalle Taipaleentielle ja 200 m jälkeen käänny oikealle Isoonmaantielle